Skip to main content
Balkong Oslo-Balkonger Oslo-Ny balkong Oslo-Bygge balkong Oslo-Terrasse Oslo-Snekkerarbeid Oslo-Sveisearbeid Oslo-Betongarbeid Oslo-Rekkverk Oslo

Balkonger det er våres spesialitet

Bygge av nye balkonger, utskifting, utvidelse, utbedring.

Om balkongene våre

Balkongene og rekkverk er av aluminium, pulverlakkert i RAL farge. I standart leverer vi balkongene med kompositt terrassebord. Vi har flere monteringssystemer og tilpasserde til fasade typen avhengig av samme. Opphengsystemet består av varmgalvanisert
stål og er festet i veggene (oppgengsystemet som er ut av vegg er pulverlakkert itilpasset farge). Balkongene har vannavrenningssystem, samler vann i balkongrammeog renner til utkast (og kan tilkobles nedløpsrør).Alle konstruksjoner tilsier nærmest vedlikeholdsfrie balkonger.
Balkongene kan være med forskjellige rekkverks-typer og utseende kan tilpasses tilf.eks eksisterende balkonger på fasade.

Om balkongdørene

Vi benytter oss av dører og vinduer fra NorDan men det er mulig å anskaffe fra andreprodusenter også hvis dette er ønskelig. Vi følger dagens regelverk ved monterings avdører og vinduer og bruker materialer av høy kvalitet. Som standard monterer vi utforinger og listverk innvendig, men vi kan montere listefritt i henhold til eventuelleønsker. Dørterskel leveres i overflatebehandlet eik. Utvendig monterer vi svart eller hvitt beslag på terskel.

 

Vi har gode erfaring og kompetansen for å gjennomføre hele prosessen av å produsere og montere balkonger med dører.

Fra befaring – byggesøknad og helt fram til ferdig balkong!